Skaffa Hemsida

Du behöver en snygg och modern hemsida till ditt företag.
Kontakta oss. Vi levererar!

Dags för ny snygg & säljande hemsida?

Vi skräddarsyr en snygg och professionell hemsida till dig helt efter dina önskemål. Vi använder världens största och mest intuitiva sidbyggare Divi som sedan gör det lekande lätt för dig att själv göra ändringar.

Vi sköter det tekniska

Vi sköter allt det tekniska med webbhotell, mobilanpassning, SSL, backup, e-post, SEO, statistik, text & bild, m.m.

Skräddarsydd hemsida / webbplats i Växjö

Funderar du på att skaffa en ny hemsida till ditt företag? Vi skapar snygga och moderna hemsidor / webbplatser åt företag i alla storlekar. Hos oss får du en modern hemsida med en unik design som är helt skräddarsydd enligt dina önskemål. Alla våra hemsidor är naturligtvis mobilanpassade som standard.

Så här går det till när vi skapar er hemsida

1. Möte och analys

Under vårt första möte går vi tillsammans igenom dina önskemål för din nya hemsida. Det är viktigt för oss att identifiera mål och syfte med din hemsida så att vi uppfylla dina förväntningar på bästa sätt.

2. Webbdesign

När vi har kommit överens om stil och funktion börjar själva design- och utvecklingsprocessen. Sjävklart kommer du att flera gånger få se hur din nya hemsida tar form under processens gång så att du är säker på att designen blir den som du tänkt dig.

3. Lansering

Lanseringen är en stor dag och din nya hemsida görs tillgänglig för allmänheten. I samband med lanseringen får du utbildning i publiceringsverktyget. Därefter är du alltid välkommen att kontakta oss på telefon eller mejl för support.
Divi animation 1
Divi animation 2
Divi animation 3

Fantastiskt enkelt att redigera hemsidan

Aldrig förr har det varit så enkelt och intuitivt att redigera din hemsida!

Vi bygger din nya hemsida / webbplats i världens mest använda sidbyggare för WordPress: Divi.

Verktyget är fantastiskt enkelt att jobba med och involverar ingen programmering / kodning från dig. Divi är ett otroligt snabbt och intuitivt verktyg med drag & drop-funktionalitet.

Divi erbjuder så kallad ”live redigering” vilket innebär att du bara behöver klicka på texten du vill ändra på hemsidan och direkt börja skriva!

Visste du att hela 27% av världens alla webbplatser använder WordPress? Det gör WordPress till det överlägset mest använda CMS / publiceringsverktyget. Denna popularitet innebär bland annat att det idag finns över 55 000 olika ”plugins” för WordPress. Vilken funktionalitet du än skulle vilja lägga till på din nya hemsida så är sannolikheten väldigt hög att det redan finns ett plugin för detta.

Detta ingår när du köper hemsida / webbplats

Wordpress

Wordpress är världens största och mest populära innehållshanteringsystem (CMS). 27% av alla hemsidor i världen drivs med WordPress! Lås dig inte till en enskild leverantör, välj istället världens främsta CMS där det finns tiotusentals olika plugin att välja mellan.
Z

Divi Builder

Divi Builder är den mest populära sidbyggaren till WordPress med över en halv miljon användare. Det har aldrig varit enklare att bygga och redigera din hemsida. Med Divi är det bara att klicka på texten du vill ändra och börja skriva! Dra-och-släpp funktionaliteten är helt oslagbar!

Unik design för ditt företag

Vi skräddarsyr din nya hemsida och du får därmed en helt unik design som anpassas efter ditt företags grafiska profil, dvs. färger, webbtypsnitt, knappar etc.

Responsiv design / mobilanpassning

Självklart ser vi till att din nya hemsida är lika snygg och funktionell för mobila besökare som för besökare på datorer. Visste du förresten att 2014 var året då fler användare använde mobilen än datorn för att surfa på nätet?

Vi sköter driften / webbhotell

Vi tar hand om serveruppsättningen och driften så att du slipper oroa dig över de tekniska bitarna. Självklart använder vi servrar från ett av världens bästa webbhotell för WordPress: SiteGround.
P

Tillgång till tusentals plugin

Det finns många fördelar med att använda WordPress. En av dessa är tillgången till tiotusentals olika plugin med all möjlig funktionalitet som du kan tänkas behöva för din nya hemsida.
~

SSL certifikat ingår

Ett Lets Encrypt SSL certifikat ingår och vi installerar det så klart på din hemsida åt dig.

Koppling till MailChimp för nyhetsbrev

Vill du så ser vi till att koppla MailChimp till din nya hemsida så att du enkelt kan skicka nyhetsbrev till dina kunder.
v

Support via telefon och e-post

Vi finns alltid tillgängliga för dig när du behöver hjälp och detta ingår så klart i priset när du väljer vårt drift & support-service.

Sökoptimering / SEO

Att synas på Google är oerhört viktigt för en seriös hemsida. Din nya hemsida byggs så sökmotorerna enkelt kan ta till sig innehållet.
i

Utbildning i hur du använder publiceringsverktyget

När din nya hemsida har lanserats går vi tillsammans igenom hur du enkelt kan använda Divi Builder för att redigera din hemsida.

Google Analytics / statistik

Med en länkning till Google Analytics kan du enkelt se var dina hemsidebesökare kommer från, vilka sidor de besöker mest, vad för typ av enhet de använder, och mycket mer.

Daglig backup

Du kan sova lugnt i vetskapen att din hemsida säkerhetskopieras varje dag (inklusive databas, plugins, bilder).

50 GB e-post (tillägg)

E-post adresser med ditt eget domännamn finns som tillägg. De driftas av Amazon Web Services och kommer med 50 GB utrymme (40kr per e-post adress och per månad). 

Övervakning dygnet runt

Vi bevakar er hemsida dygnet runt och åtgärdar direkt ifall något skulle gå fel.

Därför behöver ditt företag en proffsig hemsida

Det finns många anledningar till varför ditt företag behöver en modern och proffsig hemsida. 

Syns du inte finns du inte

Nästan alla köpbeslut börjar med en Google-sökning idag. När en potentiell kund exempelvis söker efter ”advokat växjö” och du inte finns med i sökresultaten på grund av att du inte har någon hemsida så hittar kunden dina konkurrenter istället.

Ditt företag upplevs som proffsigt

9 av 10 tycker det är viktigt att företag har en hemsida. Faktum är att företag som inte har en hemsida idag anses mindre seriösa.

Din Facebook-sida syns inte - om du inte betalar för det

Din Facebook-sida syns inte alls lika bra som din hemsida på Google. Prova själv att googla efter något (som inte är ett företagsnamn eller varumärke) och du märker ganska snart att Facebok-sidor inte syns bland sökresultaten.

Hemsidan hjälper dig att stjäla konkurrentens kunder

Har du investerat i en modern hemsida som dessutom är sökmotoroptimerad kommer du garanterat att stjäla konkurrentens kunder eftersom du ser mer seriös ut och dessutom syns högre upp i sökresultaten på Google.

En hemsida kostar inte mycket mot vad den kan ge dig

Att investera i en modern hemsida är bland de bästa besluten du kan ta gällande din marknadsföring. En hemsida är ett mycket kostnadseffektivt sätt att locka till dig nya kunder.

75% bedömer företagets trovärdighet på dess webbdesign

Visste du att hela 75% av svenskar bedömer ett företags trovärdighet på dess webbdesign?

En hemsida frigör din tid

Frigör din tid och låt hemsidan svara på frågor som ”vad är era öppettider?”, ”var kan jag läsa mer om era tjänster?” och ”var hittar jag kontaktuppgifter för person X?”.
Klicka här för att läsa mer om vikten av att ha en hemsida till ditt företag

Vi är mer än en lokal webbyrå i Växjö

Er hemsida är det första era kunder möter. Vi ser till att deras första upplevelse blir så bra som möjligt för att de ska anlita just er!

Hemsidan är oftast den första kontakten dina kunder har med ditt företag, och visst är det så att ”first impressions last”. Du har bara några få sekunder på dig att övertyga nya besökare. Lyckas du inte skapa ett förtroende på fem sekunder lämnar besökaren din hemsida och kommer troligtvis aldrig tillbaka.

Därför är det så viktigt att företagets hemsida speglar bilden som du vill att dina kunder ska ha av dig och ditt företag.

Vi är en webbyrå i Växjö men vi jobbar med kunder över hela Sverige. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett helhetsperspektiv. Vi producerar inte bara snygga och moderna hemsidor utan vi ser också till det långsiktiga och driftar gärna hemsidorna efter produktion samt ser till att de hela tiden håller sig högt rankade på Google via SEO / sökmotoroptimering.

Varför välja en hemsida från oss?

hemsida företag - tryggt och enkelt med fast pris

Tryggt och enkelt med fast pris

Med ett fast pris blir det enkelt, smidigt och okomplicerat för dig. Du vet precis hur mycket det kommer att kosta. Men oroa dig inte: när vi designar en hemsida åt ditt företag ingår obegränsat antal revisioner. Vi fortsätter att ändra på designen tills dess att du är helt nöjd. 

hemsida företag - skräddarsydd design - helt unik för ditt företag

Skräddarsydd design - helt unik för ditt företag

Vi skräddarsyr alla hemsidor som vi bygger. Vi anpassar din hemsida till just ditt företag och dina önskemål!

Vi är stolta över att kunna erbjuda en helt unik webbdesign för alla företag som vi jobbar med. Hemsidan hemsida blir allt viktigare i marknadsföringen av ditt företag och vi tror därför att en helt anpassad hemsida ökar konverteringsgraden vilket i slutändan leder till fler kunder och ökad omsättning för dig!

hemsida företag - personlig service med stort engagemang

Personlig service med stort engagemang

När du beställer en hemsida från en mindre firma som vår i Växjö kan du vara säker på att vi är mycket mer engagerade i ditt företag än på en större webbyrå där du bara blir ”en i mängden”.

För oss är det allra viktigaste att du blir helt nöjd med vår service!

hemsida företag - stabil  hosting / drift på blixtsnabba servrar

Stabil hosting/drift på blixtsnabba servrar

Vi sköter driften av er hemsida så att ni kan fokusera på annat. Vi bevakar även er hemsida alla tider på dygnet och åtgärdar direkt ifall något skulle gå fel.

Alla våra servrar finns hos SiteGround, som är ett av världens bästa webbhotell för WordPress.

hemsida företag - enkelt att ändra själv

Enkelt att ändra själv

De hemsidor vi bygger gör att du själv med enkelhet kan ändra i texter, bilder och design utan att behöva koppla in en dyr webbyrå för småändringar. 

Är du van vid att jobba med MS Powerpoint eller MS Word så kommer du att finna det lekande lätt att redigera din nya hemsida från oss! Med ett enkelt ”dra-och-släppa” interface kan det knappast bli enklare. 

hemsida företag - en hemsida i wordpress ger dig frihet

En hemsida i WordPress ger dig frihet

När du väljer en hemsida från oss bygger vi den i världens största publiceringsverktyg WordPress samt världens mest använda sidbyggarverktyg Divi Builder. Visste du att hela 27% av all världens hemsidor drivs av just WordPress?

Lås inte in dig i ett företagsspecifikt publiceringsverktyg som gör att du aldrig kan flytta din hemsida. Välj istället ett verktyg som har hundratusentals kunder och tusentals utvecklare bakom. Till WordPress finns det i dagsläget över 55 000 plugins som du kan välja mellan beroende på vilken funktionalitet du behöver på din hemsida.

hemsida företag - responsiv hemsida som standard

Responsiv hemsida som standard

Idag görs fler än 50% av besöken till din hemsida av användare som antingen använder mobiltelefon eller surfplatta.

Därför är det viktigare nu än någonsin tidigare att din hemsida är responsiv, dvs. att innehållet på din hemsida anpassas automatiskt beroende på vilken enhet din kund använder.

Alla hemsidor vi utvecklar är responsiva som standard.

hemsida företag - vi hjälper dig att lyckas långsiktigt

Vi hjälper dig att lyckas långsiktigt

Vi utvecklar inte bara en hemsida till dig. Vi är måna om att du ska lyckas långsiktigt. Detta gör vi genom att ta hand om driften för hemsidan samt se till så att ditt företag syns på Google i många år framöver.

Ibland behöver ändringar göras både designmässigt och för att behålla den höga rankningen på Google – med oss som webbpartner kan du känna dig trygg i vetskapen att vi gör allt för att du ska lyckas på nätet. 

hemsida företag - självklart ingår daglig backup av din hemsida

Självklart ingår daglig backup av din hemsida

Varje dag tas en backup av din hemsida och lagras i molnet (Amazon Web Services). Detta ger dig tryggheten att veta att din hemsida enkelt kan återskapas ifall olyckan skulle vara framme. 

Vi är en liten men ambitiös webbyrå i Växjö som specialiserar sig på att bygga moderna hemsidor och webbshoppar. Vi skräddarsyr alla hemsidor vi skapar och naturligtvis är de också helt responsiva / mobilanpassade. Vi hjälper dig även att synas på Google med hjälp av sökmotoroptimering / SEO. 

Besöksadress
Jejjcop Web Solutions AB
Kurortsvägen 18
352 64 Växjö
Copyright © 2019. All rights reserved.