Om oss

En liten med oerhört driven och pålitlig webbyrå i Växjö

Webbyrå

Jejjcop Web Solutions AB
Webbyrå i Växjö

Jejjcop Web Solutions AB är en webbyrå i Växjö som specialiserar sig på att skapa snygga och professionella hemsidor / webbplatser åt företag i alla storlekar.

Vår affärsidé är att skapa moderna och sökmotoroptimerade hemsidor som är helt skräddarsydda enligt kundens önskemål.

Vi bygger våra hemsidor / webbplatser i världens mest populära CMS, nämligen WordPress. Visste du att hela 34% av världens alla hemsidor drivs av WordPress? Att välja WordPress som plattform för din nya hemsida är med andra ord ett väldigt tryggt val och vi anser att det är ett mycket bättre alternativ än att välja ett mindre känt CMS som bara används av en handfull andra kunder. Till WordPress finns över 55 000 olika plugins att välja mellan med all möjlig funktionalitet som du kan tänkas vilja använda på din hemsida.

Vi använder också sidbyggarverktyget Divi som är det mest populära för just WordPress. Divi är det verktyg som du som kund kommer att använda för att ändra text, ladda upp bilder och mycket annat på din nya hemsida när den väl har lanserats. Divi är otroligt enkelt att jobba med tack vare dess ”dra-och-släppa” funktionalitet. Vi brukar säga att om du är van att arbeta med Microsoft Word och Microsoft Powerpoint så kommer du att älska Divi! Läs mer om våra hemsidor här.

Vi utvecklar också webbshoppar i WooCommerce som tillsammans med Divi är en kraftfull kombination.

Vi arbetar med ett helhetskoncept vilket innebär att vi, om så önskas, tar hand om allt det tekniska kring hemsidan. Vi tar med andra ord hand om driften av din nya hemsida eller webbshop. Vi använder kraftfulla och WordPress-optimerade servrar från SiteGround. Vi sköter också backups som tas dagligen och lagras i Amazons molntjänst. Vi använder dessutom en automatiserad tjänst som notifierar oss omedelbart ifall din hemsida av någon anledning skulle sluta att fungera och vi åtgärdar det genast. Självklart ingår också support. Vi finns alltid tillgängliga på e-post och telefon när du behöver hjälp.

Vår webbyrå ligger i Växjö men vi jobbar med kunder över hela landet. 

Välkommen att kontakta oss idag om du går i tankarna på att skaffa en ny hemsida åt ditt företag!

Vi träffar dig gärna för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig att lyckas på nätet.
Vi skickar också gärna en kostnadsfri offert om så önskas!

Välkommen att kontakta oss!

Vi är en liten men ambitiös webbyrå i Växjö som specialiserar sig på att bygga moderna hemsidor och webbshoppar. Vi skräddarsyr alla hemsidor vi skapar och naturligtvis är de också helt responsiva / mobilanpassade. Vi hjälper dig även att synas på Google med hjälp av sökmotoroptimering / SEO. 

Besöksadress
Jejjcop Web Solutions AB
Kurortsvägen 18
352 64 Växjö
Copyright © 2022. All rights reserved.