Maze Advokater

Hemsida, Översättning

Maze Advokater är en advokatbyrå som är helt specialiserad mot konkursförvaltning och finansieringsfrågor. Advokatbyrån har kontor i Jönköping, Kalmar, Karlshamn och Växjö. 

Maze Advokater torde vara en av de advokatbyråer som genomfört flest lyckade vidaredrifter i industribolag under de senaste två åren. 

Uppdraget

Maze Advokater ville ha en ny hemsida som speglade deras professionalitet och auktoritet inom konkursadministration och företagsrekonstruktion. 

Instruktionerna var att det skulle vara förtroendeingivande men samtidigt inte för lättsamt i och med allvaret kring konkurserna advokatbyrån administrerar. 

Hemsidan och dess innehåll skulle vara på svenska men som en del i uppdraget behövde hemsidan också översättas till tyska, norska och engelska. 

Slutprodukten

Resultatet blev en ny modern och responsiv hemsida med egenproducerade bilder. Bilderna är i svartvitt för att förmedla professionalitet och allvar. 

En avdelning för att presentera personalen lades till tillsammans med kontaktinformation. 

Kunden blev väldigt nöjd med hemsidan och ville i efterhand ha den översatt till tyska, norska och engelska vilket vi ordnade utan problem tillsammans med en översättningsbyrå. 

Gratis offert

Redo att imponera på dina kunder med en ny hemsida?

Vi är en liten men ambitiös webbyrå i Växjö som specialiserar sig på att bygga moderna hemsidor och webbshoppar. Vi skräddarsyr alla hemsidor vi skapar och naturligtvis är de också helt responsiva / mobilanpassade. Vi hjälper dig även att synas på Google med hjälp av sökmotoroptimering / SEO. 

Besöksadress
Jejjcop Web Solutions AB
Kurortsvägen 18
352 64 Växjö
Copyright © 2023. All rights reserved.