Zilence AB

Webbshop

Zilence säljer akustikpaneler som är designade, utvecklade och tillverkade i Småland. Med hållbart virke, brandklassat material och högsta kvalitet levererar Zilence akustikpaneler efter kunders önskemål och behov i stilren design. 

Uppdraget

Zilence är ett helt nytt företag som behövde en modern och responsiv webbshop där kunden själv kan välja vilka akustikpaneler man vill köpa, vilka dimensioner det ska vara samt ifall det ska vara brandklassat material.

Webbshopen behövde också integreras med affärssystemet Fortnox. 

Slutprodukten

Resultatet blev en mycket fin och elegant webbshop som ger ett professionellt intryck och där kunden lätt hittar produkterna.

Webbshopen är helt responsiv och därmed helt mobilanpassad. Med tanke på att majoriteten av besöken på e-handelssajter i dagsläget är mobila besökare var detta otroligt viktigt.

Fina bilder i en webbshop är oerhört viktigt och på Zilence användes snygga egenproducerade foton på alla produkterna.

Webbshopen byggdes i WooCommerce, världens största och mest använda e-handelslösning och integrerades med Svea Ekonomi. En integration gjordes också med affärssystemet Fortnox. 

Gratis offert

Redo att imponera på dina kunder med en ny hemsida?

Vi är en liten men ambitiös webbyrå i Växjö som specialiserar sig på att bygga moderna hemsidor och webbshoppar. Vi skräddarsyr alla hemsidor vi skapar och naturligtvis är de också helt responsiva / mobilanpassade. Vi hjälper dig även att synas på Google med hjälp av sökmotoroptimering / SEO. 

Besöksadress
Jejjcop Web Solutions AB
Kurortsvägen 18
352 64 Växjö
Copyright © 2023. All rights reserved.