Växjö Snickartjänst

Hemsida

Växjö Snickartjänst är ett litet men snabbväxande byggföretag i Växjö som drivs och grundades av Henric Ragnarsson. Växjö Snickartjänst har arbetat främst mot privatpersoner med tillbyggnader, renoveringar, husbyggnationer.

Uppdraget

Växjö Snickartjänst ville ha en ny hemsida som gav ett modernt och förtroendeingiviande intryck och som i förlängningen leder till ett större inflöde av projekt. 

Hemsidans syfte var också att ge utrymme för företaget att visa upp tidigare projekt, dels för att visa bredden av uppdrag men också professionaliteten i utförandet. 

Slutprodukten

Resultatet blev en stilren och modern hemsida med enkel orientering. Besökaren kan snabbt hitta informationen den söker och kontaktinformation finns tillgängligt i sidfoten på alla sidor. 

Företagets tjänster visas tydligt på förstasidan samt länkarna till tidigare uppdrag. 

Sidorna över Växjö Snickartjänsts tidigare uppdrag innehåller många bilder som verkligen förmedlar deras professionella tillvägagångssätt i byggnationen. 

Gratis offert

Redo att imponera på dina kunder med en ny hemsida?

Vi är en liten men ambitiös webbyrå i Växjö som specialiserar sig på att bygga moderna hemsidor och webbshoppar. Vi skräddarsyr alla hemsidor vi skapar och naturligtvis är de också helt responsiva / mobilanpassade. Vi hjälper dig även att synas på Google med hjälp av sökmotoroptimering / SEO. 

Besöksadress
Jejjcop Web Solutions AB
Kurortsvägen 18
352 64 Växjö
Copyright © 2024. All rights reserved.