Växjö Städmiljö

Hemsida, SEO

Växjö Städmiljö är en nystartad städfirma i Växjö som tillhandahåller alla möjliga sorters städtjänster. De verkar främst i Växjö men också över hela länet. 

De erbjuder också flytthjälp, målning, tapetsering, osv. 

Uppdraget

Som en helt ny städfirma behövde Växjö Städmiljö en modern och fräsch ny hemsida till sin verksamhet. 

En hemsida där de kunde visa upp sina tjänster, prisinformation, kontaktinformation samt info kring RUT-avdraget. 

En del av uppdraget var också att sökmotoroptimera hemsidan så att hemsidans syntes högt upp på Google för relevant sökord som ”hemstädning”, ”flyttstädning”, osv. 

Slutprodukten

Resultatet blev en ny snygg och vibrant hemsida. Stort fokus lades på att använda bilder för att förmedla fina städresultat. Kunden blev mycket nöjd och berättar att hemsidan har lett till ett stort tillflöde av nya kunder.

Tack vare sökoptimeringen växte besökarantalet med rekordfart! Grafen nedan visar hur söktrafiken har vuxit under de senaste 12 månaderna. 

Växjö Städmiljö skrev ett avtal med oss på 6 månader av sökmotoroptimering och efter denna period lyckades vi förbättra positionerna på deras viktigaste sökord riktigt rejält!

Hela 18 st av deras viktigaste sökord ligger nu på plats 1-3 på Google.

I tabellen nedan visas några av deras övervakade sökord. I kolumnen ”All Time” ser du hur positionen har förändrats sedan vårt SEO-arbete påbörjades. 

I tabellen här bredvid kan vi se att 18 st av deras övervakade sökord nu ligger på plats 1-3 på Google. 18 st ligger vidare på plats 4-10 på Google, osv.

Med tanke på att de första 3 resultaten på Google som standard får 75% av alla klick leder detta till en hel del fler webbplatsbesök och många fler kunder för Växjö Städmiljö!

Gratis offert

Redo att imponera på dina kunder med en ny hemsida?

Vi är en liten men ambitiös webbyrå i Växjö som specialiserar sig på att bygga moderna hemsidor och webbshoppar. Vi skräddarsyr alla hemsidor vi skapar och naturligtvis är de också helt responsiva / mobilanpassade. Vi hjälper dig även att synas på Google med hjälp av sökmotoroptimering / SEO. 

Besöksadress
Jejjcop Web Solutions AB
Kurortsvägen 18
352 64 Växjö
Copyright © 2024. All rights reserved.