Ny hemsida lanserad för Växjö Snickartjänst AB

Ny hemsida lanserad för Växjö Snickartjänst AB

Publicerad: 2019-08-26

Idag är vi stolta över att kunna presentera Växjö Snickartjänst AB’s helt nya hemsida! Naturligtvis är den helt responsiv och ser därför lika bra ut på mobilen som på datorn.

Växjö Snickartjänst AB är en snabbt växande byggfirma i Växjö med fem anställda snickare. Projekten är många och varierande.

Företaget ville ha en ny modern hemsida som återspeglade företagets professionalitet och som beskrev de byggtjänster som företaget erbjuder och har specialiserat sig på.

Man ville också på ett enkelt och proffsigt sätt kunna visa upp tidigare jobb eftersom detta är något som många kunder uppskattar.

Växjö Snickartjänst värnar också om miljön och bygger på ett miljösmart sätt. Detta är extra viktigt för företaget och man ville därför att detta skulle finnas med på den nya hemsidan.

Du finner hemsidan här: https://www.vaxjosnickartjanst.com/

Vi är en liten men ambitiös webbyrå i Växjö som specialiserar sig på att bygga moderna hemsidor och webbshoppar. Vi skräddarsyr alla hemsidor vi skapar och naturligtvis är de också helt responsiva / mobilanpassade. Vi hjälper dig även att synas på Google med hjälp av sökmotoroptimering / SEO. 

Besöksadress
Jejjcop Web Solutions AB
Kurortsvägen 18
352 64 Växjö
Copyright © 2024. All rights reserved.